بيمارستان تهران در سال 1346 در خيابان كريمخانزند، خيابان مديري (شهيد حسيني فعلي) با بخشهاي زنان و زايمان، داخلي، اطفال و جراحي با ظرفيت 60 تخت خواب توسط چند تن از اساتيد دانشكده پزشكي تهران افتتاح شد و جزء اولين بيمارستانهاي خصوصي بود كه در آن زمان بنا گرديد.
نام بعضي از متخصصان و اساتيد خوشنام جامعه پزشكي كه پايه گذار و افتتاح كننده اين بيمارستان بوده اند به شرح زير ميباشد.
در زمان جنگ تحميلي يك بخش كامل با تمام امكانات، پزشكان و پرسنل به طور رايگان براي خدمت به مجروحين عزيز جنگ اختصاص داده شد تا به طور شبانهروزي به مداوا و ارائه خدمات به اين گروه از بيماران بپردازد.
در طول سالها به تدريج با گسترش تخصصهاي مختلف و بازسازي بخشها و خريداري سيستمهاي جديد بيمارستان تبديل به بيمارستان تخصصي و فوق تخصصي 100 تختخوابي شد.
با احداث ساختمان جدید و برقراری ارتباط با ساختمان قدیمی ، تعدادی از واحدها به ساختمان مورد نظر انتقال داده شده و با توجه به افزایش فضای قابل بهره برداری در قسمتهای بستری و پاراکلینیک امکان ارتقاء ارائه خدمات بالینی به بیماران فراهم گردیده است .
اگر بخواهيم نگاهي اجمالي بر عملكرد بيمارستان تهران داشته باشيم بايد گفت، بيمارستان تهران با بهرهمندی از پزشکان مجرب و پرستاران دلسوز و نیز تکیه بر اصل بیمارمداری توانسته در ارائه خدمات فوقتخصصي به بيماران پيشگام باشد.