جراح و متخصص بیماری های کلیه و مجاری ادراری
پس از گذراندن پزشکی عمومی و با توجه به نبودن پزشک ارولوژی خانم در مناطق مختلف کشور ، در رشته ارولوژی تخصص گرفتم.
همزمان استخدام شرکت نفت شده و در مناطق مختلف و محروم جنوب خدمت کردم . جهت رفاه حال بیماران خانم ، دوره های تکمیلی در رشته بی اختیاری خانم ها و روش های نوین درمان بی اختیاری را در فرانسه تحت نظر دکتر پاسکال و در ایتالیا تحت نظر دکتر آلتونا گذراندم
در حال حاضر در مطب خصوصی و بیمارستان فوق تخصصی دی و بیمارستان فوق تخصصی لاله مشغول به کار می باشم.
یکی از علت های بروز این بیماری ژنتیک و یبوست می باشد، آسیب رسانیدن به مثانه و ایجادعفونت مجاری ادرار، نقص ایمنی در سیستم دفاعی بدن ، آسیب دیدن عصب ها و عضلات در حین زایمان، بیماری های تنفسی مزمن که با سرفه کردن به مثانه فشار وارد می کند ، و درنتیجه عضلات لگن نیز رنج می برند. یائسگی ، با قطع شدن سیکل قاعدگی تولید هورمون هایی که مثانه را می پوشاند ، کاهش پیدا می کند. مشکلات عصبی مغز و ستون فقرات ممکن است بر عملکرد مثانه مانند بیماری پارکینسون و بیماری مولتیپل اسکلروز تأثیر بگذارد. عدم انجام فعالیت فیزیکی و ورزشی که به نوبه خود باعث افزایش وزن زنان و ضعیف شدن عضلات می شود. چاقی و افزایش وزن نیز باعث فشار به مثانه می شود. پیری و کهولت سن باعث کاهش توانایی فرد برای ذخیره کردن ادرار می شود. اختلالات بافت متناوب مانند سندرم بارداری، قسمتی را که جنین به مثانه فشار وارد می نماید، را ایجاد می کند. اگردر خانواده فرد سابقه بی اختیاری ادراری وجود داشته باشد. مصرف برخی از داروها و داروهای ضد افسردگی از علل به وجود آمدن بی اختیاری ادرار در زنان می شود .
بله، یکی از علت های بروز بیماری آندومتریوز نژاد و ژنتیک می باشد .
کنترل وزن، پرهیز از سیگار کشیدن، مصرف مواد غذایی فیبر دار، رژیم غذایی مناسب، انجام فعالیت های ورزشی با رعایت تمامی این موارد می توان از بروز چنین بیماری کرد .