یوگا، مدیتیشن و تمرین ذهن می توانند به کاهش دردهای مزمن بسیار کمک کنند.
بسیاری هستند که با دردهای شدیدی که به آرامی رو به بدترشدن می روند، دست و پنجه نرم می کنند.
از این رو با مراجعه نزد پزشکان مخصوص، این شرایط می توانند تحت درمان های غیردارویی قرار گیرند. مثلا استفاده از یوگا، مدیتیشن یا تمرین ذهن، می توانند به طور تاثیرگذاری به افراد در مقابله با این مسائل بسیار کمک کنند و شرایط زندگی فرد را بهبود بخشند.
رایج ترین درد هم بین مردم، کمردرد است؛ قسمت پایین کمر.
بهبود فیزیکی بدن با یوگا :
طبق پژوهش هایی که صورت گرفته یوگا می تواند برای کسانی که کمردردهای شدید دارند، بسیار مفید باشد.
خصوصا نشان داده که یوگا دردهای پرفشار را کاهش داده و عملکرد و انعطاف پذیری بدن نیز بسیار بهبود یافته. این پژوهش نه تنها بحث درمانی دارد، بلکه با ادامه آن به مدت ۱۴ هفته می توان نتایج بسیار خوبی گرفت.
آرامش ذهنی با تمرین ذهن :
کاهش استرس های ذهنی نشان داده که تاثیر بسیار مثبتی روی دردهای شدید دارند.
خصوصا دردهای شدید ناحیه کمر. افرادی که کمردرد دارند، طبق گفته پزشکان، حتی درکنار آن به درمان رفتار شناختی هم پرداخته اند. نتایج نشان داده که بعد از یک کلاس ۸ هفته ای، کاهش چشمگیری در عملکردها و عدم توانایی های فرد دیده شده. علاوه براین، هم MBSR (کاهش استرس ذهنی) و CBT (درمان رفتارشناختی) توانسته اند تا ۴۵درصد تشدید درد را کاهش دهند.
ارتباط قلبی گرفتن با مدیتیشن :
پژوهش ها نشان داده که مدیتیشن می تواند تاثیرات حمایتی مثبتی روی ذهن بگذارد.
و البته روی کاهش دردهای شدید هم تاثیر داشته.با این تمرینات فرد توانسته حس روابط اجتماعی اش را به شکل زیبایی بهبود بخشد. این تمرین می تواند حاوی فرستادن ارزوها و بهترین ها برای خود و دیگران باشد. حتی به افراد در برقراری روابط اجتماعی بسیار کمک می کند.
کافیست به مدت ۱۰ الی ۳۰ دقیقه در روز این تمرین را انجام دهید.