آسیب های ورزشی و آسیب های روحی آن
به لحاظ ذهنی چطور از اسیب های ورزشی ریکاور بشیم؟
به ریکاوری یک اسیب ورزشی که فکر می کنید، احتمالا شده به پروسه ریکاوری فیزیکی ورزش هم فکر کنید. درکنار جراحی و بازیابی، یک پروسه روحی روانی هم هست که باید توصیه های مثبت آن را برای ورزشکار مطرح کرد.
یک ورزشکار حرفه ای به ندرت پیش می آید که فصلی بدون هیچ نوع از آسیب های ورزشی را داشته باشد.
ورزش و مسابقه و رقابت در سطح بالا به این معناست که همیشه خودتان را در یک محدودیتی قرار می دهید. بنابراین همیشه تحت یکسری اسیب های بافتی قرار دارند. اگر درگیر ورزش های تمام تماسی، مانند بوکس یا ورزش های نیمه تماسی مانند فوتبال باشید، همیشه خطرات غیرقابل پیش بینی هم می باشد :
در مورد مسائل فردی، همه به روش خاص خود واکنش نشان می دهند. اما مدل های رایجی در این رابطه دیده می شود :
این احساسات منفی می توانند به نوبه خود باعث ایجاد تفکری تیره و تاز و بدبینانه در مورد جوانب آینده تا ریکاوری کامل صورت گیرند.
سلامت روحی و روانی در نهایت به همان اندازه سلامت جسمی در ورزش شناخته می شود. به لحاظ سنتی، و خصوصا در ورزش های قدرت، سرعت و چابکی مردان، مشکلات سلامت روح و روان به عنوان ضعف شناخته می شود.
خوشبختانه این تغییر است، و یک تفکر بازتر به روحیه پایین، و عزت نفس پاینی و حس ارزش می باشد.
برخی از مسائل ذهنی ممکن است مرتبط با بیشتر مسائل در خانه یا روابط شخصی باشند. مثلا سوءاستفاده در گذشته، و تمایلات جنسی. منشا و ماهیت این احساسات هرچه باشد، فرصت به اشتراک گذاشتن با مربی، مشاور، هم تیمی یا پزشک یک گام بزرگ در روبرویی با این مسائل است.
درک احساسات پیچیده بدون پیش بینی قضاوت می تواند منجر به مدیریت آن ها، تغییر و حلشان شود.مشکلات روحی روانی روی فیزیولوژی بدن و در نتیجه عملکرد بدن تاثیر می گذارد. درورزش های گروهی، احساس انزوا می کنند و در کار مشترک برای اهداف مشترک دچار خلل می شوند.
اطمینان از اسیب، توصی ها و درمان که باید توسط پزشک و فیزیوتراپ مدیریت شوند. آن ها اعتماد می کنند و به این معناست که این پزشکان هم توانایی های لازم برای کمک به ورزشکار را دارند. پس با اعتماد، ترس ها و اضطراب ها را می توانند به اشتراک گذاشته و ان ها را حل و فصل کنند.