درد مفاصل بافت نرم به شدت روی هر بخشی از بدن انسان می تواند تاثیر بگذارد. حالا یا بخاطر اسیب می تواند باشد یا بخاطر فشار بیش از اندازه ای که به آن وارد شده.
درد مفاصل بافت نرم اساسا روی هر قسمتی از ساختارهای اطراف مفصل تاثیر می گذارد. اما حتما روی استخوان یا غضروف خو دمفصل. زمانی که صحبت از بافت نرم می شود، منظور تاندون و رباط ها می باشد. یا کپسول مفصلی، پارگی retinaculum ، لایه های اطراف تاندون و گاها ماهیچه ها.
علائم آن چیست؟
اصلی ترین علائم آن، که معمولا بیماران بعد از اسیبی یا ترومای تجربه می کنند :
مشکلات دیگری که با این عارضه همراه می شوند چیست؟
آرتریت روی خود مفصل به تنهایی و نیز یکپارچگی مفصل تاثیر دارد.
زمانی که صحبت از آرتریت می کنیم، اساسا اشاره به استخوان و غضروف داریم. و در آرتریت، بیمارانی که از اسیب های غضروف و استخوان رنج می برد.
اساسا زمانی که صحبت از آرتریت می شود، بیماران تجربه تغییر در ترکیبات شیمیایی مفاصل خود دارند. که همین باعث درد، تورم، محدودیت در حرکت می شود. اما درواقع از خود مفصل ناشی می شود. اسیب های مفصل بافت نرم و درد آن، به عبارتی از ساختارهای اطراف مفصل می اید.
آیا عارضه مفصل بافت نرم ممکن است شدیدتر شود؟ اگر اینطوره، چطور درمان می شود؟
به طور بالقوه ای چنین چیزی ممکن است، خصوصا اگر درست مدیریت نشود. بنابراین زمانی که بیمار واقعا از اسیبی رنج می برد، اگر اسیب وارده درست و به موقع درمان نشود، ممکن است بدتر و شدیدتر می شود.
چه گزینه های درمانی برای این مشکل پیشنهاد می شود ؟
یکی از روش هایی که پیشنهاد می شود، PRP می باشد، استفاده از نمونه خونی خود بیمار که آن را داخل سانترفیوژ می گذارند. سپس جداسازی پلاکت صورت می گیرد. یک روش کاملا طبیعی که به بدن کمک می کند کامل ریکاور شود.
فیزیوتراپی هم بخش گسترده دیگری از درمان می باشد. طوری که به بهبودی و بازگشت فرد به حالت قبل از اسیب بسیار کمک می کند.