قلب به عنوان یک ارگان عضلانی می باشد که اندازه مشت گره کرده خودتان می باشد. وظیفه قلب پمپاژ خون می باشد.
در واقع خون را از طریق شبکه ای از شریان ها و رگ ها به دیگر ارگان های بدن می رساند، که به این شبکه سیستم قلبی عروقی می گویند. قب خون را به همراه اکسیژن و مواد مغذی غنی می کند و در حذف ضایعات بدن کمک می کند.
بسیاری از افراد دیده می شوند که دچار بیماری های قلبی هستند. بسیاری ههم هرساله به دلیل عارضه های قلبی جان خود را از دست می دهند. این بیماری های قلبی می توانند شامل موارد زیر باشند، از جمله :
برای داشتن یک قلب سالم نیاز به داشتن یک رژیم سالم و نیز ورزش کردن به طور مداوم می باشد. همچنین می توان از گیاهان و ادویه هایی استفاده کرد که برای بدن لازم می باشد. این گیاهان و ادویه ها عبارتند از :
سیر به دلیل خواص ضد التهابی، ضد پلاکیت و ضد ترومبوز برای قلب بسیار مفید می باشد. به دلیل چنین خواصی که دارد خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عوامل آن از جمله کلسترول بالا، افزایش کلسترول بد، فشار خون بالا و افزایش تجمع پلاکت ها را کاهش می دهد.
سعی کنید به صورت روزانه از سیر استفاده کنید، شده یکی الی دو حبه. یا اینکه از مکمل های سیر استفاده کنید.
زالزالک هم به عنوان یک گیاه مفید برای بیماری های قلبی می باشد. با مصرف زالزالک به کاهش فشار خون کمک می شود و نیز جریان خون به قلب هم افزایش می یابد. انقباضات عضلانی قلب بهبود می یابد و منجر به عملکرد قوی تر قلب می شود. معمولا میزان مصرفی این گیاه بین ۱۶۰ تا ۱۸۰۰ میلی گرم در طی دو الی سه دوز در روز می باشد. قبل از مصرف مکمل آن به دلیل تداخل با داروهای دیگر، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.
چای سبز هم به خاطر فلانوئیدها و آنتی اکسیدان هایی که در آن می باشد، به عنوان گیاهی مفید برای قلب محسوب می شود. با مصرف این گیاه، درونی ترین سلول های قلب و عروق بهبود می یابند و در سلامت کامل خواهند بود. هم چنین چای سبز نقش بسیار موثری در کاهش میزان کلسترول و تری گلیسیرید دارد. با مصرف منظم چای سبز به بهبود عملکرد سلول های خونی کمک می شود و می تواند خطر سکته قلبی را تا ۲۶درصد کاهش دهد.
این ادویه خوش عطر و رنگ علاوه بر عطر دادن به غذا، می تواند باعث آزاد شدن اسیدهای چرب التهابی از غشاهای پلاکت خون شود. همچنین به حفظ غلظت خون بسیار کمک می کند و باعث می شود فشار خون پایین بیاید و به شریان ها و سایر اعضای بدن آسیب نرسد. فقط باید حواستان باشد در صورت داشتن آلرژی نباید از دارچین استفاده کنید. علاوه بر آن، کسانی که از رقیق کننده های خون استفاده می کنند باید قبل از مصرف با پزشک مشورت کنند.
زنجبیل به دلیل خواص رقیق کننده ای که دارد و ضد التهابی می باشد به کاهش کلسترول خون کمک می کند. به دلیل ماده فعالی به نام جینجرول، عروق خونی شل شده و جریان خون در سرتاسر بدن تحریک می شود. باز هم در صورت مصرف رقیق کننده خون، باید در مقدار مصرف زنجبیل در فرم غذا یا مکمل دقت کنید و قبل از آن با پزشک مشورت کنید.