چای سبز و قهوه به گفته متخصصین، می توانند بهترین نوشیدنی برای دیابتی ها باشند.
نکات کلیدی که باید متذکر شویم :
نوشیدن قهوه یا چای سبز می تواند ۶۳% خطر مرگ را به هر دلیلی در در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کاهش دهد.
بخاطر ترکیباتی که در قهوه و چای سبز یافت شده : فنول، آنتی اکسیدان، و کافئین.
- ترکیب دو یا چند فنجان از نوشیدنی های ذکر شده روزانه بعلاوه ۴ یا چند فنجان بیشتر چای سبز، می تواند ۶۳% خطر مرگ را در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کاهش دهد.
این ها یافته هاییست هستند که در پژوهش های اخیر، در رابطه با تاثیر چای سبز و قهوه انجام شده. روی افرادی که دچار چنین بیماری می باشند به نتایجی رسیدند.
محققین روی ۴۹۲۳ نفر فرد سالمند ژاپنی تحقیق را شروع کردند. با این شرایط :
- میانگین سنی ۶۶،
- مبتلا به دیابت نوع ۲ به مدت ۵سال،
گفته می شود :
- عوامل موثر در سبک زندگی آن ها شامل
- سیگارکشیدن،
- سطح فعالیت های ورزشی،
- کیفیت خواب،
- و مصرف الکل نیز در نظرگرفته شدند.
- قد، وزن، و فشار خون هم اندازه گیری شد.
با هر فنجان چای سبز و قهوه ای که شرکت کنندگان می نوشیدند، خطر همه عوامل موثر متناسب با شرایطشان کاهش می یافت.
- در مقایسه با آن هایی که هیچ کدام از این نوشیدنی ها را نمی نوشیدند. افرادی که ۲فنجان قهوه و ۴فنجان چای سبز نوشیدند، بیشترین مزیت سلامتی را برای آن ها داشت.
تاثیر شگفت انگیز این نوشیدنی ها فکر می کنید به خاطر چه چیزی بوده؟
از جمله بخاطر وجود :
- آنتی اکسیدان،
- کافئین،
-
و ضدالتهاب هایی بوده که فنول نامیده می شوند. این ماده در هر دو نوشیدنی یافت شده است.
در مورد قهوه هم با پژوهش هایی که انجام شده، حاوی اجزای بیواکتیو بسیارییست. شامل فنول ها.
تاثیراتی که قهوه روی بدن دارد :
- همچنین به طور بالقوه ای روی سیستم گردش خون، تاثیرات مضر دارد.
- کافئین هم باعث تغییر در تولید و حسایت انسولین می شود.
از اینرو نکته ای که هست، باز به طور اطمینان بخشی، نمیتوان گفت :
درصورت ترکیب این دونوشیدنی، آیا باز روی دیابت عمل خوبی خواهد داشت، یا خیر. یا اینکه روی عوامل موثر دیگر نقش خواهد داشت یا خیر.
درضمن چای سبز در ژاپن ممکن است کیفیت مواد مغذی اش متفاوت از چای سبز در کشورها و مناطق دیگر باشد. همه این هایی که گفته شد، هنوز محققین را به تحقیق واداشته تا از خواص این نوشیدنی ها بیشتر اگاه شوند.