فلاونول های کاکائو باعث تقویت ضریب هوشی می شوند!
نوشیدنی های کاکائو غنی از فلاونول ها می باشند که به بهبود عملکردهای شناختی درکمک می کنند.
بیشتر در حین اکسیژن رسانی مغز، طبق مطالعات اخیر به این نتیجه رسیدند.
نکات کلیدی :
این تیم ۱۸ مرد سالم بین سنین ۱۸ تا ۴۰ سال را استخدام کردند. سپس در دو گروه جداگانه انجام شد.
قبل و بعد از مصرف دو نوع نوشیدنی های کاکائویی از جمله :
دوساعت بعد از نوشیدن، شرکت کنندگان باید در هوای با ۵درصد کربن دی اکسید تنفس می کردند.
حدود ۱۰۰ برابر میانگین هوای تغلیظ شده.
محققین می گویند این متد کلاسیک برای اندازه گیری میزان گردش خون در مغز می باشد. معمولا جریان خود در مغز افزایش می یابد.
مرحله بعدی تست شناختی بود. از این مردان خواسته شده بود که چندین وظیفه پیچیده را مرتبا انجام دهند. بعد از اینکه شرکت کنندگان یک نوشیدنی غنی از فلاونول ها خورده بودند، ۱۱درصد عملکرد بهتری در وظایف چالش برانگیز داشتند. با گروهی که کمتر مصرف کرده بودندمقایسه شدند. اما هیچ تفاوت چشمگیری در وظایفی که به مدیریت بیشتری نیاز داشتند دیده نمی شد.
یک مزیت واضحی در شرکت کنندگانی که نوشیدنی غنی شده با این ماده را مصرف کرده بودند، دیده می شد.
اما تنها زمانی که کارشان پیچیده تر می شد.
می توان این موضوع را به نتایج بهبود گردش خون نیز ارتباط داد. درصورتی که چالش بیشتری باشد، مغز نیاز بیشتری به سطح اکسیژن خون دارد، تا این چالش را مدیریت کند. همچنین توصیه شده که این ماده ممکن است خصوصا برای زمانی که یکسری وظایف به لحاظ شناختی باید مدیریت شوند، نیاز است.
طبق اتحادیه اروپا، سطح پایین آن جریان خون را بهبود میبخشد. که همان در حد ۲۰۰ میلی گرم است. برای مدیریت اینکه چقدر این ماده در هر محصول کاکائویی باشد، باید برچسب آن را چک کنید.
یک موضوع جالب تری که در این تست بود، ۴ نفر از ۱۸ شرکت کننده به طور مثبتی تحت تاثیر فلاونولها قرار نگرفتند. متخصصین می گویند به این خاطر بوده که از قبل سطح اکسیژن رسانی خون به مغزشان بالا بوده. درنتیجه برخی هم به طور بالقوه دارای این خصوصیت می باشند.