تنگی نفس : نارسایی احتقانی قلب
چطور می توان این مشکل را مدیریت کرد؟
آیا شما هم از کمبود نفس یا تنگی نفس رنج می برید؟
از اینرو با متخصصقلب وعروق در اینباره صحبت کردیم. اینکه دقیقا چه اتفاقی میافتد.
وچطور میتوان این عارضه را مدیریت کرد.
بیمارانی که مشکل نارساییاحتقانیقلب دارند، اغلب دچار تنگینفس میشوند.
معمولا چنین چیزی با فعالیت های زیاد و پیشروی بیماری رخ می دهد. طوری که در فعالیت های کم فشار و با تکرار بالا رخ می دهد. این عارضه air hunger تجلی حقیقتی است که قلب نمی تواند خون اکسیژنه شده را در بدن پمپاژ کند.
تنگی نفس می تواند باعث ناراحتی بیمار شود.
خصوصا اگر جزیی باشد، ممکن است باعث پیشروی و CHF پیشرفته شود. همچنین ممکن است بیمار را بیدار نگه داشته باعث نفس نفس زدن او شود. چنین عارضه ای تنگی نفس شبانه (PND) نامیده می شود. که در آن بیمار باید مراقبت های پزشکی داشته باشد.
تنگی نفس باعث می شود حتی فعالیت های روزانه هم تبدیل به یک چالش شوند. و درنتیجه روی حال و روز بیمار تاثیر منفی خواهد داشت. علائم دیگر نارسایی قلبی، ممکن است شامل خستگی شدید باشد. و نیز تورم مچ پا.
گفتیم که air hunger باعث کاهش اکسیژن خون در بخشهای مختلف بدن میشود.
همین منجر به CHF در بیماران می شود. زمانی که ماهیچهقلب پمپاژ به خوبی انجام نمیدهد. درنتیجه جریان خون در بدن ضعیف و باعث تجمع مایعات در مکانهای اشتباه می شود. تجمع مایعات در ریهها میتواند علائم تنگی نفس را بدتر کند.
آیا درمانی برای این علائم هست؟
درمان های بسیاری هستند که به علائم CHF کمک میکنند. بسیاری از این درمان در ترایال های کلینیکی نشان داده که مراجعه به بیمارستان را کاهش داده.
بیمارانی که چنین علائمی دارند باید توسط متخصص معاینه شوند. که ببینند آیا CHF دارند.
اگر تشخیص این عارضه داده شد، باید توسط کاردیولوژیست ارزیابی شوند. درنتیجه داروهایی پیشنهاد می شود که باید هرچه زودتر بخورند. درضمن تغییر سبک زندگی می باشد که علائمش را بهبود می بخشد. برنامه های ورزشی هم داده می شوند. برای اینکه فیتنس قلب و عروق هم صورت گرفته باشد.