دیابتی ها می توانند خیار بخورند؟
بله، اگر جز دیابتی ها هستید یا کسی در اطرافیانتان هست که دیابت دارد، می تواند با خیال راحت خیار بخورد.
به خاطر اینکه، خیار کربوهیدرات خیلی کمی دارد و تقریبا انقدر زیاد هست که هر وقت هرجایی باشید می توانید بخورید.
انجمن دیابت امریکا بیان می کند که خیار جز سبزیجات بدون نشاسته است، یک گروه غذایی که اشتها را هم باز می کند.
طبق مطالعات سال ۲۰۱۱، در دانشگاه Newcastle حتی به عنوان رژیم کم کالری معرفی شده و ثابت شده که حتی افراد دارای دیابت نوع ۲ هم می توانند آن را بخورند.
خیار وابسته به خانواده گیاهی ملون ها و کدوهاست.
دو نوع خیار هم در حال حاضر کشت می شود، یکی برای سالادی و میوه و دیگری برای شور انداختن.
خیار حاوی ویتامین های B، C،K، پتاسیم، منیزیم، بیوتین و فسفر می باشد.
در ضمن خیارها منبع بسیار خوبی از مواد شیمیایی گیاهی به همراه یک ویژگی پیشگیرانه و یا محافظتی در برابر بیماری ها می باشند.
شاخص گلیسمی تاثیر مواد غذایی روی قند خون را بیان می کند.
اگر GI بالا باشد، سطح قند خون را بالا می برد. شاخص گلیسمی خیار ۱۵ می باشد.
هر مواد غذایی که GI آن پایین تر از ۵۵ باشد، قند خون را تغییر نمی دهد.
گریپفروت : ۲۵
سیب : ۳۸
موز : ۵۲
هندوانه : ۷۲
مطالعاتی که روی حیوانات انجام شده، در رابطه با خیار، میزان گلوکز خون کمتر شده، اما محدود بوده!
تحقیقات بیشتری در این رابطه نیاز می باشد که دید آیا خیارها تاثیر روی قند خون یا درمان دیابتی ها دارند یا خیر.
طوری که به عنوان یک منبع غذایی مغنی در هر وعده غذایی دیابتی ها مصرف شود.
بهتر است با متخصص در این رابطه صحبت کنید که راه هایی برای مدیریت قندخون تان پیشنهاد دهد.
اگر خیلی برنامه با جزییات دقیق تری می خواهید، میتوانید با یک پزشک متخصص رژیم مشورت کنید.